beats by dre cheap

By Sumy:

Eh, ovako...
Šta da kazem o nashoj maloj Dzeny??? Kazem maloj,jer je josh uvijek bila mali lijepi ''curetak'' u razvoju...Bila je  jako lijepa,mene je uvijek podsjecala na Jessicu Albu..
Josh uvijek ne mogu da vjerujem da je vishe nema..Sve je bilo tako iznenada..Otkada je pala u komu samo sam razmishljala i nadala se nashem zagrljaju.. da ponovo vidim njene vesele oci i cujem njen lijepi glas..
Tako mi je zao..Nikada mi se ovako neshto nije desilo..Da izgubimo tako super prijateljicu???Uvijek je bila iskrena,sretna,vesela i direktna..Sve bi ti rekla u ''facu''.. Imala je divnu dushu,i u razredu bi nas uvijek nasmijavala i oraspolozila.. Skolu nije toliko voljela,ali ko jeste??? :D
Ali raju jest.. A i mi smo nju mnogoo... Ishle smo zajedno 6 godina u razred.. Uvijek je bila puna zivota,ljubavi i energije.
Sjecam se da je meni jednom prilikom rekla da joj ljubav ne ide,a ja sam mislila...Eh, moja Dzeny, koliko josh vremena ima,imat cesh ti puuno veza i vezica..
Ali nazalost nije to tako bilo.. Proshle godine smo svi zajedno,i ona sa nama, ishli na Vlashic,na zimovanje.Uvijek je zracila pozitivnom energijom..Bila je jako vrijedna,uvijek je pomagala nastavnici oko rucka itd... Dvije se noci uvukla kod mene,Ibre i Emine u sobu..heh,dusha nasha...Tad smo pravile partyjeve u sobi..Nast. bi ujutro bila ljuta,al se nasha Dzeny uvije uspije izvuc..
Na maskenbalu je glumila trbushnu plesacicu:D heh, uvijek je bila zabavna i puna ideja...
Zadnji put sam je vidjela u gradu..Bila je prelijepa,pocrnila,nasmijana...Nakon mozda manje od mjesec dana je vec bila u komi...A nekoliko noci prije toga je plakala...zbog svoje nikad prezaljene ljubavi... tako mi je zao...

                    VOLIM TE DZENY

Zauvijek u nasim mislima i srcu!
http://dzeny4ever.blogger.ba
10/10/2007 23:46